Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu tarjoaa monipuolisesti remonttipalvelut huoneistoihin sekä koteihin Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueilla. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä. Huoneistoremontti onnistuu meiltä useiden vuosien kokemuksella ja näkemyksellä. Teemme sekä kalusteasennukset että sisustus- tai pintaremontit kuin myös laajemmat huoneistoremontit.

Remonttiin kannattaa satsata kerralla hyvin, jotta asiat tulee heti tehtyä oikein. Siksi huoneistoremonttia tekemään kannattaa pestata alan asiantunteva ammattilainen. Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelusta saat ammattitaitoista huoneistoremontointia sopivaan hintaan.

Tapetointityöt

Meiltä tapetointityöt onnistuvat nopealla ja joustavalla aikataululla monenlaisiin kohteisiin. Tapetoinnit tehdään ammattilaisen varusteilla ja osaamisella, joten työnjälki on aina ensiluokkaista.


Kannattaa muistaa myös kotitalousvähennys, jota voit pyytää kaikista palveluistamme. Kotitalousvähennyksestä löydät lisää tietoa Verohallinnon sivuilta.

Maalaustyöt

Teemme maalaustyöt asiakkaan tarpeen mukaan kaikenlaisiin huoneistoihin. Hoidamme sisämaalaukset kotiisi käden käänteessä. Tarjoamme remonttipalvelut aina kokonaisvaltaisesti avaimet käteen -periaatteella, mutta voit tilata meiltä myös ainoastaan maalauspalvelut.


Maalaaminen on taitolaji, jossa ammattimaisuus näkyy yksityiskohdissa, kuten siinä, miten asunto on suojattu maalitahroilta ja -roiskeilta tai millaista maalia on käytetty mihinkin tarkoitukseen. Yksityiskohdista tunnistat ammattilaisen ja harrastelijan eron. Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu on maalauksen rautainen ammattilainen.

Lattiatyöt

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu hoitaa taidolla parketin asennukset ja laminaatin laittamiset. Teemme asennustyöt aina tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan ja niin, että sovitut aikataulut pitävät.
Siivoamme jälkemme ja viimeistelemme jokaisen asennustyön aina asianmukaisesti, jotta asiakas on mahdollisimman tyytyväinen kokonaispalveluun.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huoneistoremontista nyt!