Soita ja pyydä tarjous!

0400 653 124

Huoneistoremontti Kouvolassa ja Kotkassa

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu tarjoaa monipuolisesti remonttipalvelut huoneistoihin sekä koteihin Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueilla. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä. Huoneistoremontti onnistuu meiltä useiden vuosien kokemuksella ja näkemyksellä. Teemme sekä kalusteasennukset että sisustus- tai pintaremontit kuin myös laajemmat huoneistoremontit. Remonttiin kannattaa satsata kerralla hyvin, jotta asiat tulee heti tehtyä oikein. Siksi huoneistoremonttia tekemään kannattaa pestata alan asiantunteva ammattilainen. Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelusta saat ammattitaitoista huoneistoremontointia sopivaan hintaan. Ota yhteyttä ja kysy remonttitarjousta rohkeasti jo tänään!

Tapetointityöt

Meiltä tapetointityöt onnistuvat nopealla ja joustavalla aikataululla monenlaisiin kohteisiin. Tapetoinnit tehdään ammattilaisen varusteilla ja osaamisella, joten työnjälki on aina ensiluokkaista. Kannattaa muistaa myös kotitalousvähennys, jota voit pyytää kaikista palveluistamme. Kotitalousvähennyksestä löydät lisää tietoa verohallinnon sivuilta.

Maalaustyöt

Teemme maalaustyöt asiakkaan tarpeen mukaan kaikenlaisiin huoneistoihin. Hoidamme sisämaalaukset kotiisi käden käänteessä. Tarjoamme remonttipalvelut aina kokonaisvaltaisesti ”avaimet käteen” –periaatteella, mutta voit tilata myös ainoastaan maalauspalvelut meiltä. Maalaaminen on taitolaji, jossa ammattimaisuus näkyy yksityiskohdissa. Esimerkiksi miten asunto on suojattu maalitahroilta ja -roiskeilta tai millaista maalia on käytetty mihinkin tarkoituksiin. Yksityiskohdista tunnistat ammattilaisen ja harrastelijan eron. Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu on maalauksen rautainen ammattilainen.

Lattiatyöt

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu hoitaa taidolla parketin asennukset ja laminaatin laittamiset. Teemme asennustyöt aina tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan ja niin että sovitut aikataulut pitävät. Siivoamme jälkemme ja viimeistelemme jokaisen asennustyön aina asianmukaisesti jotta asiakas on mahdollisimman tyytyväinen kokonaispalveluun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää huoneistoremontista nyt!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu
Metsäkyläntie 365
49540 METSÄKYLÄ

Y-tunnus:
Puh: 0400 653 124

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.