Kylpyhuoneremontti Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneremontista!

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu toteuttaa kylpyhuoneremontit aina toiveidesi mukaan. Meiltä onnistuu kustannustehokas ja sujuva pesuhuoneremontti kaikenlaisiin kotitalouskohteisiin. Kylpyhuoneremontti toteutetaan aina luotettavasti ajallaan, asiakkaan

aikataulutoiveiden mukaisesti. Saat remontin sopivaan hintaan, kun tilaat sen meiltä. Teemme kokonaisvaltaiset kylppäriremontit aina lattiakaivon sijoittelusta pintojen viimeistelyyn asti. Toimimme Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueilla, palvellen sekä yksityisiä että yrityksiä.

Märkätilaeristys ammattilaiselta

Märkätilaremontteja suunniteltaessa kannattaa satsata alan asiantuntevaan ammattilaiseen. Esimerkiksi kylpyhuoneen vesieristys on syytä aina tehdä huolellisesti. Meiltä saat laadukkaasti tehdyt vesieristykset, eli voit huoletta jättää kylpyhuoneen märkätilaratkaisut huoleksemme.

Kylpyhuoneen laatat ja kaakelit

Laatta- ja kaakeliasennukset onnistuvat meiltä vuosien tuomalla kokemuksella. Kylpyhuoneen laatat asennetaan tarpeesi mukaan niin lattialle kuin tarvittaessa seiniinkin. Autamme sinua tarvittaessa valitsemaan parhaat ratkaisut juuri sinun kylpyhuoneeseesi, oli kyseessä sitten laatoitus tai kaakelit.

Kylpyhuonekalusteet

Asennamme kaikki haluamasi kylpyhuonekalusteet avaimet käteen -periaatteella. Kalusteita voivat olla vaikkapa vessanpönttö, lavuaari, WC-kaappi ja kylpyamme tai jokin muu kylpyhuonekaluste. Kalusteasennus tehdään nopean joustavasti ja vaivattomasti remontin yhteydessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista nyt!