Soita ja pyydä tarjous!

0400 653 124

Kylpyhuoneremontti Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu toteuttaa kylpyhuoneremontit aina toiveidesi mukaan. Meiltä onnistuu kustannustehokas ja sujuva pesuhuoneremontti kaikenlaisiin kotitalouskohteisiin. Kylpyhuoneremontti toteutetaan aina luotettavasti ajallaan, asiakkaan aikataulutoiveiden mukaisesti. Saat remontin sopivaan hintaan kun tilaat sen meiltä. Teemme kokonaisvaltaiset kylppäriremontit aina lattiakaivon sijoittelusta pintojen viimeistelyyn asti. Toimimme Kouvolan, Kotkan ja Haminan alueilla, palvellen sekä yksityisiä että yrityksiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kylpyhuoneremontista!

Märkätilaeristys ammattilaiselta

Märkätilaremontteja suunniteltaessa kannattaa satsata alan asiantuntevaan ammattilaiseen. Esimerkiksi kylpyhuoneen vesieristys on syytä tehdä aina huolellisesti. Meiltä saat laadukkaasti tehdyt vesieristykset, eli voit huoletta jättää kylpyhuoneen märkätilaratkaisut huoleksemme. 

Kylpyhuoneen laatat ja kaakelit

Laatta- ja kaakeliasennukset onnistuvat meiltä vuosien tuomalla kokemuksella. Kylpyhuoneen laatat asennetaan tarpeesi mukaan, niin lattialle kuin tarvittaessa seiniinkin. Autamme sinua tarvittaessa valitsemaan parhaat ratkaisut juuri sinun kylpyhuoneeseesi, oli kyseessä sitten laatoitus tai kaakelit.

Kylpyhuonekalusteet

Asennamme kaikki haluamasi kylpyhuonekalusteet ”avaimet käteen” -periaatteella. Kalusteita voivat olla vaikkapa vessanpönttö, lavuaari, WC-kaappi ja kylpyamme tai jokin muu kylpyhuonekaluste. Kalusteasennus tehdään nopean joustavasti ja vaivattomasti remontin yhteydessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista nyt!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu
Metsäkyläntie 365
49540 METSÄKYLÄ

Y-tunnus:
Puh: 0400 653 124

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.