Soita ja pyydä tarjous!

0400 653 124

Uudisrakentaminen Kouvolassa ja Kotkassa

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu tarjoaa kattavat uudisrakentamisen palvelut yksityisille omakotitalon rakennuttajille. Yrityksille teemme kirvesmies- ja asennustöitä aliurakointina. Toimimme Kotkan, Haminan ja Kouvolan alueilla. Teemme laaturakentamista alusta loppuun!

Yksityisille

Rakennamme omakotitalot, kesämökit ja autotallit aina asiakkaan suunnitelmien mukaan. Voimme rakentaa myös valitsemasi talopaketin. Meiltä saat omakotirakentamisen ”avaimet käteen”-palveluna. Autamme oman suunnitelmasi suunnittelemisessa ja toteuttamisessa. Hoidamme rakennusluvat, piirustukset, rakennesuunnittelun, rakennusarkkitehtiasiat, rakentamisen ja lupakuvien tarkastukset lopputarkastukseen sekä lopputarkastuksen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää uudisrakentamispalvelusta!

Yrityksille

Tarjoamme kirvesmiehen ja asentajan palvelut yrityksille aliurakointina. Toteutamme kaikki työt aina hyvää rakennustapaa noudattaen, joko kokonais- tai osaurakkana. Henkilökunnallamme on laaja-alainen kokemus.

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu on luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous nyt!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu
Metsäkyläntie 365
49540 METSÄKYLÄ

Y-tunnus:
Puh: 0400 653 124

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Metsäkylän Rakennus- ja Suunnittelupalvelu:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.